• Home /
  • Veelgestelde vragen

Betalen

U kunt op dit moment met iDEAL of MisterCash bij ons betalen. De betaalmethoden iDEAL en MisterCash worden voor ons afgehandeld door Mollie.nl  Het kan zijn dat u hun naam tijdens het afrekenen en later op uw bankafschrift tegenkomt.

Bezorging


Uw bestelling wordt op uw thuisadres afgeleverd, tenzij u een ander afleveradres op uw order heeft ingevuld. Wij zorgen voor een zo spoedig mogelijke levering, meestal binnen 5 tot 8 werkdagen.

MrBrandsKing.nl verzendt al haar pakketten via de pakketdienst. Indien de maximale leveringstermijn van 30 dagen is verstreken, kunt u de overeenkomst per e-mail of brief kosteloos annuleren en zullen wij het eventueel betaalde orderbedrag retourneren. Indien u zelf een verkeerd adres heeft opgegeven, dan komen eventuele extra verzendkosten voor uw rekening.

Retourneren

Voor onze producten geldt een wettelijk recht op retournering van 14 werkdagen, ingaande op de dag van aflevering. Gedurende deze termijn bent u gerechtigd om zonder opgaaf van reden de overeenkomst kosteloos te ontbinden en het product te retourneren. MrBrandsKing.nl zal dan binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product het door u reeds betaalde bedrag retourneren. Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien ook de verpakking (incl. labels) van het artikel onbeschadigd is.